Сет - Повишаване на концентрацията

  • Колекция: Буджак

Етерично масло от Босилек - 10 мл.

Етерично масло от Грейпфрут - 10 мл.

Етерично масло от Бял Бор - 10 мл.

Етерично масло от Розмарин - 10 мл.

Етерично масло от Евкалипт - 10 мл.

Бамбукова кутия - 1 бр.

За да увеличите скоростта на реакцията си по време на шофиране и да получите тласък на жизненост и енергия, използвайте подходящите етерични масла от списъка по-долу. Могат да се пръскат в салона с помощта на дифузер, стикове, сашета, арома висулка, арома камък, арома спрей.
 
Етеричното масло от босилек премахва гаденето, стимулира нервната система, облекчава нервността, премахва умората и повишава концентрацията. Това е много полезно при дълги пътувания с кола. В допълнение, етеричното масло от босилек проявява антибактериални и антивирусни свойства.
 
 
Етеричното масло от грейпфрут дезинфекцира добре въздуха, подобрява емоционалното състояние, ободрява и изпълва стаята с приятен аромат. Този аромат в колата дава сила и допринася за повишена концентрация на пътя.
 
Етеричното масло от бор е верен помощник за уморен, нервно изтощен и сънлив организъм. Боровото масло ободрява, освежава и улеснява дишането, което до известна степен помага при гадене. Освен това маслото дезодорира добре въздуха, оставяйки приятен аромат в кабината.
 
Розмариновият етер има положителен ефект върху нервната система, подобрява паметта и е добър антисептик. Маслото ободрява и стимулира мозъка, подобрява концентрацията, но повишава налягането, така че този етер трябва да се използва с повишено внимание.
 
Евкалиптовото масло има мощни антисептични свойства. Етерът зарежда с енергия, подобрява мозъчната дейност, улеснява дишането и освежава аромата в помещението. Важно е да се отбележи, че маслото съдържа цинеол, който е опасен във високи концентрации. В тази връзка не превишавайте дозите, посочени на опаковката.

 

32,00 лв. 35,00 лв.
Базова цена:32,00 лв.
Подобни продукти