Сет флорални води - Против пърхот (3*200мл Хвойна, Лавандула, Бял Пелин)

Сет флорални води - Против пърхот

Флоралните води  от Пелин, Хвойна и Лавандула помагат в грижата за кожата на главата и в борбата с пърхота. Ето как можете да ги използвате:
 
     Флорална вода от Бял Пелин: Хидролатът от пелин е известен със своите антисептични и противовъзпалителни свойства. Може да помогне за намаляване на възпалението и сърбежа, които често съпътстват пърхота. Можете да нанесете хидролат от пелин върху скалпа след шампоан и да не го изплаквате. Оставете върху кожата, за да хидратира и успокои.
 
Флорална вода  от Хвойна: Хидролатът от хвойна има отлични антисептични свойства и може да помогне в борбата с бактериите и микробите, които могат да допринесат за появата на пърхот. Можете също така да нанесете малко количество хидролат от хвойна върху скалпа и да го масажирате, за да подобрите кръвообращението и да премахнете мъртвите клетки.
 
     Лавандулова вода: Лавандуловият хидролат има успокояващи и противовъзпалителни свойства. Може да помогне за облекчаване на раздразнението и сърбежа по скалпа. Напръскайте лавандулов хидрозол върху скалпа си или го нанесете върху памучен тампон и избършете проблемните зони.
 
     Смес от флорални води: Можете също така да създадете смес от тези хидрозоли за по-цялостен ефект. Просто ги смесете в равни пропорции и използвайте, както е описано по-горе.
 
Нанесете хидролати след шампоан и ги оставете върху кожата за овлажняващ и лечебен ефект. Повторете процедурата редовно, ако е необходимо, но имайте предвид, че резултатите може да варират в зависимост от вашата индивидуална кожа.

Флоралните води са чудесна алтернатива на спрейовете след измиване на косата. Не е необходимо да се отмиват, тъй като не замърсяват косата.

 

Състав:

Флорална вода Лавандула (Lavandula Angustifolia) - 200 мл.

Флорална вода от Хвойна (Juniperus communis) - 200 мл.

Флорална вода Бял пелин (Artemisia Absinthium) - 200 мл.

18,00 лв. 24,00 лв.
Базова цена:18,00 лв.
Подобни продукти