Сет за автомобила и офиса ( 3 х 10 мл.)

Комплектът съдържа етерични масла, които ще ви помогнат да останете в добра форма и да запазите самообладание и работоспособност, дори и да е мрачна сутрин или нервен ден.  Също така, този комплект е подходящ за тези, които не могат да се концентрират върху едно нещо за дълго време.
 
Какво има в комплекта:
 
Етерично масло от Бяла Ела.
Натурален лек при настинка, кашлица и хрема. Стимулира имунната система и намалява риска от заболявания. Ако вече сте хванали сезонна настинка, маслото ще помогне за облекчаване на подуване с хрема и ще помогне за изхвърляне на храчки. Елата подобрява настроението, тонизира, повишава концентрацията, помага за облекчаване на стреса след работа.
 
 
Етерично масло от Мента.
Намалява мускулните спазми, помага за спиране на пристъп на главоболие. Маслото може да намали гаденето и повръщането по време на път. Използва се като спешно средство за лечение на шок. Стимулира мозъка и дава яснота на ума, помага да усетите прилив на енергия.
 
 
Етерично масло от Портокал.
Най-щастливото и весело масло! Ще ви помогне бързо да се справите със стреса, по-лесно е да се справите с житейските проблеми и да не „натрупвате негодувание“.
19,90 лв. 22,00 лв.
Базова цена:19,90 лв.
Подобни продукти