Сет за Сауна, баня, хамам 2 (3*10 мл. Бергамот, Бяла Ела, Кедър)

  • Колекция: Буджак

Сет за Сауна, баня, хамам

Смес от масла от Бергамот, Кедър  и Бяла Ела ще създаде дървесен и освежаващ аромат и може да бъде чудесно допълнение към вашето изживяване във ваната или сауната. Ето как да използвате тази смес:
 
     Ароматна пара: Добавете няколко капки от всяко масло към съд с вода и го поставете върху горещите камъни във вашата сауна или баня. Маслата ще се изпарят, създавайки приятен аромат и ще ви помогнат да се отпуснете и да се насладите на ароматерапията.
 
        Масажно масло: Ако планирате масаж в парна баня или сауна, разредете няколко капки от сместа в носещо масло като кокосово масло или масло от жожоба и го използвайте за масаж. Това ще ви помогне да отпуснете мускулите си и да създадете атмосфера на релаксация.
 
     Намокряне на метли: Ако използвате метли в сауна, можете да ги намокрите със смес от масла преди употреба. Това ще добави приятни нотки на дърво към аромата и ще помогне за подобряване на аромата в сауната.
 
Смес от масла от бергамот, кедър и ела създава аромат, който се свързва с природата и гората. Този аромат може да насърчи релаксацията и да подобри общото благосъстояние по време на посещението ви в банята или сауната.

Състав:

Етерично масло от Бергамот - 10 мл.

Етерично масло от Бяла ела - 10 мл.

Етерично масло от Кедър - 10 мл.

 

21,00 лв. 24,00 лв.
Базова цена:21,00 лв.
Подобни продукти