Шипково брашно-пудра (Rosa canina) 50 г.

Описание на продукта:

Шипковата пудра-брашно (Rosa canina), понякога известна като шипков прах, се произвежда чрез сушене и смилане на шипките на шипката, която е плод от розовото розово розе (Rosa canina). Този вид пудра се използва в различни кулинарни и козметични приложения. Вотрието съдържа важни хранителни съставки и има благоприятни свойства.

 

Ето някои от приложенията на шипковата пудра-брашно:

  1. Кулинарни приложения: Шипковата пудра се използва за подобряване на вкуса и аромата на храни и напитки. Тя може да се добави в ястия, като десерти, кексове, мюсли, течни супи и чай. Шипковата пудра придава леко сладък и плодов вкус и се използва за ароматизиране на ястия и напитки.

  2. Чай от шипка: Чаят от шипка се приготвя като настойка от шипкови плодове или листа и се консумира заради своите витамини и антиоксиданти. Шипковата пудра може да се добави към чая от шипка, за да усили аромата и вкуса му.

  3. Козметични продукти: Шипковата пудра се използва в козметични продукти като маски и скрабове за лице и тяло. Тя може да помогне за омекотяване и почистване на кожата, като същевременно предоставя ароматерапевтични предимства.

  4. Добавка към тестени изделия: Шипковата пудра може да бъде добавена към тестото за хляб, бисквити или кексове, за да подобри текстурата и вкуса на изделията.

  5. Приготвяне на напитки: Шипковата пудра може да бъде смесена с топла вода или мляко, за да се приготви напитка с плодов вкус и аромат. Това е особено популярно в студените месеци като алтернатива на чая или какаото.

  6. Антиоксидантни и хранителни свойства: Шипковата пудра съдържа витамин С, антиоксиданти и фибри, които могат да имат положителен ефект върху здравето.

Внимание: Преди да използвате шипковата пудра или продукти, съдържащи я, за лечебни цели, кулинарни или козметични цели, е важно да се уверите, че сте свикнали със съставките и да консултирате здравен специалист или експерт в областта, особено ако страдате от алергии или чувствителности.

 

Количество: 50 г.

 

Опаковка: стъклен буркан

 

Произход на продукта: България

 

Съхранение: в сухо място, без пряка слънчева светлина при температура от +5 °C до + 25 °C

 

Доставка: Еконт, Спиди, Бг поща, ДЧЛ, ТНТ, други

 

Плащане: с наложен платеж, по банка, с карта

 

Срок на годност: до 3 години

 

6,00 лв.
Базова цена:6,00 лв.
Подобни продукти